Reagálás az új koronavírus járványra

MKOE képe

Kedves MKOE Tagok, Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy – amint arra számíthattunk – az ELTE Botanikus Kertje egyesületünkhöz címzett levelében sajnálattal lemondta a tavaszi füvészkerti kiállításunk helyszínbiztosítását, csakúgy, mint minden más, a közeljövőben tervezett rendezvényének megtartását, így a május 22-24. időszakra tervezett kaktuszkiállítás és –vásár elmarad.
Abban az esetben, ha majd az új koronavírus járvánnyal kapcsolatos központi intézkedések lehetővé teszik, valamint egészségünket már nem fenyegeti veszély, az MKOE mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a rendezvényt egy későbbi időpontban megtartsa. Amennyiben erre mégsem lesz lehetőségünk, úgy csak azt remélhetjük, hogy az őszi kiállításunkon Mindannyiukkal jó egészségben találkozhatunk ismét.
Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a közeljövőben tervezett más rendezvényeink, csoportos kirándulásaink, összejöveteleink sem lesznek megtartva, a szükséges elnökségi üléseinket távoli kapcsolatban fogjuk bonyolítani.
A programjaink jövőbeni alakulásáról honlapunkon, Facebook-unkon és levelezőlistánkon tájékoztatást fogunk adni Önöknek, kérjük, kövessék ezeket figyelemmel.
Jó egészséget kívánunk Önöknek, Családjuknak, illetve Szeretteiknek. Vigyázzanak Magukra!

Érd, 2020. március 17.

MKOE

yy