Tisztelt Olvasóink!

yy
Kaktusz-Világ
222. oldal

Megkésve bár, de örömmel nyújtom át Önöknek lapunk 2016. évi 6. számát - ahogy megszokhatták, céljaink között most is a tartalom változatossága, magas minősége szerepelt. Remélem, e szám olvasásával is tartalmas időtöltéssel szolgálunk.
A 2017. évtől fontos változások lépnek életbe, így következő számunktól egyesületünk közleményei is e lap egységeiként jelennek meg, valamint lapunk megjelenési gyakorisága évi négy számra csökken. Hangsúlyozom most is, mint teszem azt minden lehetséges fórumon: a Kaktusz-Világ működése, fennmaradása, változatos tartalmi megjelenése nem nélkülözheti a szerkesztőséghez beérkező írásokat. Buzdítom hát Önöket: a továbbiakban is, a kaktuszok és egyéb pozsgás, szárazságtűrő növények tartásával, megfigyelésével kapcsolatos gondolataikat osszák meg velünk és tagtársaikkal. Hiszem, hogy a növényszeretet olyan közösségi élmény, amely nem nélkülözheti a gondolatok megosztását, túl az internet világán is!

Dr. Solti Ádám,
főszerkesztő
A ritka Pseudorhipsalis amazonic a subsp. chocoensis egyedül Kolumbia Chocó tartományában fordul elő, alacsony tszf. magasságban. A képen: Bauer 294 klón virágzása, Hortus Botanicus, Frankfurt am Main. Fotó: Ralph Mangelsdorff .
Címkék