Kedves Olvasóink!

y
Kaktusz-Világ
Kivonat

Új év, új évfolyam – bizton állíthatom, hogy az év elején mindannyian újult erővel állunk a feladataink elé! Teljes mértékben igaz ez ránk, a Kaktusz-Világ szerkesztőire. Az újult erő személyi változásokban is megnyilvánult sorainkban. Hadd köszöntsem tehát Dr. Nemes Lajos és Janakidisz Demeter tagtársainkat újságunk szerkesztőbizottságában!
Reméljük, hogy az újult erő Önöket, kedves Olvasóink, szintén megragadja! Egyben kérem Önöket, mint azt sokszor megtettem már, ha kaktuszokkal és egyéb pozsgás, vagy szárazságtűrő növényekkel kapcsolatos gondolataik, véleményük, tapasztalatuk van, és kedvet éreznek az íráshoz, ne habozzanak azt megosztani szerkesztőségünkkel! Az újság tartalmával, megjelenésével kapcsolatos véleményükre ugyanúgy kíváncsiak vagyunk a jövőben is – a magam nevében én mindig nyitott vagyok meghallgatni Önöket! Véleményüket örömmel várom és fogadom!
Idei első lapszámunkban színes csokrot nyújtunk át a kaktusz- és egyéb pozsgásgyűjtés sok területéről. Kérem, olvassák szeretettel!
Dr. Solti Ádám
főszerkesztő

Címkék

Címke

Szerző