Az Olvasóhoz

y
Kaktusz-Világ
Kivonat

Az AlbaFLORA készítői köszönetüket fejezik ki azoknak a gyűjtőtársaknak, akik munkánkat cikkekkel, tanácsokkal vagy akár jó szóval segítik. Örömmel írom le, hogy az írások folyamatosan érkeznek hozzánk, ez azt jelenti, hogy kezdeményezésünk valós igény kielégítését célozta meg. Az olvasóink által tanúsított érdeklődés és segítőkészség a biztosít annak, hogy az AlbaFLORA a jövőben is elkészülhet mindannyiunk örömére. Kérem, hogy továbbra is támogassanak bennünket, küldjék cikkeiket. Minél több írásból válogathatunk, tartalmilag annál színesebb, érdekesebb lapot tudunk olvasóink kezébe adni. A válogatás nem azt jelenti, hogy egyes írásokat nem teszünk közzé, hanem azt, hogy két, azonos témakört érintő cikket néhány szám különbséggel közlünk.

Lapunknak bizonyos szolgáltató funkciót is szeretnénk adni. Ezért kérjük olvasóinkat, tegyék közzé lapunkon keresztül azokat az információkat, amelyek gyűjtőtársainkat érdekelhetik. Lehet eladásra és megvételre bármilyen, a témával kapcsolatos dolgot - például növényt, magot, könyvet, stb. Ha valaki ismer olcsó cserép, föld, szaporítóláda, csipesz, beszerzési lehetőségeket, ezeknek szintén örömmel adunk helyet. A felsorolás ötletszerű volt, ezen kívül még bizonyára sok minden szóba jöhet. Egy dolgot nem tudunk vállalni: növény és maglisták közlését. Erre a terjedelem nem ad lehetőséget. Ezek a közlemények természetesen ingyenesek, olvasóinknak szánt szolgáltatások lennének.

Ugyancsak szívesen közölnénk ötleteket, módszereket, amelyeket minden gyűjtő önmaga fejleszt ki az oltás, magbegyűjtés, tűzdelés, magvetés és egyéb, gyakran nagy leleményességet igénylő műveletek végzése során. Egy jó ötletet gyakran három sorban is le lehet írni, és lehet hogy valamelyik gyűjtőtársunknak nagy segítséget nyújtunk vele.

Lapunk az Interneten továbbra is olvasható, mostantól már a végleges helyén, melynek elérési címe: http://gwtai.szif.hu/kaktusz (Már nem működő link, a szerk.)

Várjuk leveleiket és jó szórakozást kívánunk az AlbaFLORA 3. számának olvasásához.

Lukoczki Zoltán

Címkék