25. érdi kaktuszkiállítás

Az Érdi Kern Péter Kaktuszkör rendezésében idén lesz a 25. kaktuszkiállítás és -vásár a Szepes Gyula Művelődési Központban.A 25. kiállításra készülve, talán kissé elmerenghetünk az elmúlt évek kiállításain, hogy vajon melyik volt szebb, érdekesebb vagy valamivel különlegesebb, mint a többi. Ám bárhogyan is próbáljuk fejünket törni a konkrét válaszon, csakhamar rájövünk, hogy valamiért mindegyik kedves emlék szívünknek, szép élmény a lelkünknek. Az egyiken éppen a kiállított virágzó kaktuszok sokaságának a szemet gyönyörködtető látványa emelte a kiállítás színvonalát, míg egy másikon a régen látott kaktuszbarátok, kaktuszgyűjtő társak látogatása hozott melegséget szívünkbe. Hogy erről a soron következő jubileumi seregszemléről vajon milyen emlékek maradnak meg bennünk, ez mitől lesz majd kedves nekünk, azt még nem tudjuk, de talán éppen azért, mert Ön, kedves olvasó eljön hozzánk, hogy ezen a szépnek ígérkező napon együtt tölthessünk néhány kedves pillanatot kaktuszaink között.
Kiállításunkat 2014. március 16-17-én (vasárnap-hétfő) 10 órától 17 óráig tekinthetik meg a Szepes Gyula Művelődési Központban.
Cím: 2030 Érd alsó utca 9.
Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!
A 25. érdi kiállítás nagy mérföldkő a kaktuszkör életében. Előfordulhat, hogy ez lesz az utolsó kiállításunk, ha csak valamilyen nyomós érvel nem tudjuk a döntéshozókat más véleményre bírni. Ez a nyomós érv, pedig nem lehet más, csak ha a látogatottságot jelentősen növelni tudjuk. Ezért kérek minden kaktuszokat szerető embert, hogy aki teheti, jöjjön el hozzánk, írjon néhány sort a vendégkönyvünkbe, vagy aki nem tud jönni, az pedig hirdesse, ossza meg, hogy mindenki tudja, hogy 25. Kaktuszkiállítás és -vásár lesz Érden.

yy
Címkék