Jokhel Csaba

A 23. érdi kaktuszkiállítás és -vásár

Az Érdi Kern Péter Kaktuszkör rendezésében a 23. hagyományos kaktuszkiállítás és –vásár zajlott le a Szepes Gyula Művelődési Központ aulájában. Bátran állíthatom, hogy az érdi kiállítások eddigi történetében a legszervezettebb előkészületek folytak a magnyitás pillanatáig. Kiss Ármin körtagunk megtervezte a plakátunkat, amelyet Békefi József MKOE elnök közreműködésével időben, pontosan megkaptunk. Sikeres egyeztetés után Bálint Edit az Érdi Újság munkatársnője készített velünk egy riportot, amelyből közel egész oldalas, kaktuszképekkel illusztrált cikk kerekedett ki.

yy

A Kaktuszkör-kép megszületése

Az Érdi Újság 2012. februári számában a tárgyévi pályázatokat ismertette az olvasóival. A pályázatok között lehetősége nyílt minden civil szervezetnek, így az Érdi Kern Péter Kaktuszkörnek is, hogy segítséget kapjon tervei megvalósításához. A felhívás elolvasása után megtudtuk, hogy már csak két napunk van a feltételeknek megfelelően összeállítani és benyújtani az ÉKPK pályázati anyagát. Gyors telefonos egyeztetések után sikerült letöltenünk a segítségül szolgáló nyomtatványokat, hogy azok kitöltésével időre elkészülhessünk.

yy

A 2011. 09. 08-i programunkról

2011. 09. 08. Az MKOE kiállításon az Érdi Kern Péter Kaktuszkör kaktuszkertjének felépítése és a többi kiállítónak segítségnyújtás a Füvészkertben.

Az MKOE őszi füvészkerti kiállításán a csoportok önállóan is bemutatkoztak. Ebből adunk ízelítőt néhány, első sorban az Érdi Kern Péter Kaktuszkör által kiállított növényekről és az MKOE elnökének a csoportokhoz írt elismerő és köszönő levelét is ismertetjük. Szívből gratulálok én is minden segítő és kiállító ÉKPK tagunknak a további lelkes és odaadó aktivitás reményében.
Jokhel Csaba csoporttitkár.

yy

Oldalak

Feliratkozás RSS - Jokhel Csaba csatornájára