Tagdíjak, előfizetések

Tisztelt Tagtársak és Előfizetők!

2022. évi tagdíjak

Tagdíjak és előfizetések Egyesületi tagoknak Nem tagoknak
Egyszeri belépési díj 500 Ft -
2022-es tagdíj (Kaktusz-Világ) 6000 Ft -
Kaktusz-Világ előfizetés - 7000 Ft
Pozsgások lexikon 2022-es kártyái (48 db) 3500 Ft 4500 Ft
  • 2022. január 1-től az MKOE tagdíj 6000 Ft (a tagdíj fejében a tagok az egyesületi tagság mellett évi 4 alkalommal kapják a Kaktusz Világ szakmai folyóiratát).
  • Kiadványokat csak a befizetés után áll módunkban postázni.

A befizetések teljesíthetők:

  1. Banki átutalással a Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesületének OTP 11702036-20532178 számlaszámára. Itt is kérjük, hogy az átutaláshoz fűzött szöveges információban sorolják fel, mire fizettek. Javasolt!!!
  2. Ún. rózsaszín postautalványon Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesüle 2031 Érd PF. 173 címére. Az utalványon egyidejűleg egyéb kiadványok ára is befizethető (könyvek, régi újságok, stb). Az utalvány hátulján a "közlemény" rovatba kérjük minden esetben felsorolni, hogy mire vonatkozik a befizetés. Rózsaszín utalvány a postahivatalokban ingyen kapható.
  3. Személyesen Dániel Juditnál.

Kérjük az átutalási megbízáson vagy az az utalványon részletezni, hogy a befizetés mire történt. Kérjük a gyűjtőtársakat, hogy befizetéseiket minél előbb teljesítsék, segítve ezzel az egyesület kiegyensúlyozott gazdálkodását.

Kérjük, hogy esetleges lakcímváltozásukat időben jelentsék be, hogy küldeményeinket a megfelelő címre postázhassuk. Utalványon történő fizetés esetén nem elég, ha az utalvány "feladó" rovatában az új címet tüntetik fel. Ilyen esetben a Közlemény rovatban egy "Lakcímváltozás" felirattal hívják el terjesztőnk figyelmét a változásra!

Köszönettel az MKOE Elnöksége

yy